Хърватската легенда Горан Иванишевич не вярва, че Анди Мъри ще

...
Хърватската легенда Горан Иванишевич не вярва, че Анди Мъри ще
Коментари Харесай

Горан Иванишевич: Мъри няма да спечели повече титли от Големия шлем, никакъв шанс

Хърватската легенда Горан Иванишевич не има вяра, че Анди Мъри ще завоюва отново шампионат от “Големия шлем”. 32-годишният шотландец се възвърне след застрашаваща кариерата травма в бедрото и претърпя интервенция през януари, само че няколко месеца по-късно се завърна, в началото с мачове на двойки, а след това и на сингъл. Тази есен Мъри даже завоюва първата си купа след завръщането - на шампионата в Антверп. Според Иванишевич обаче британецът няма да има сили да завоюва нова купа от “Големия шлем”, която би била четвърта за него.
 “Не, шампионат от “Шлема” - никакъв шанс”, отсече единственият тенисист, печелил “Уимбълдън” с “уайлд кард”. “Той би могъл да сервира изненади, да стигне надалеч, само че да спечели… не мисля, че да оцелее в седем мача подред във формат 3 от 5 сета”, сподели още Иванишевич, който сега е треньор на сръбската суперзвезда Новак Джокович.
 Хърватинът въпреки всичко добави, че Мъри надали ще е мечтан противник за който и да било по шампионатите. “Ако е здрав и бедрото му е ОК, не мисля, че някой би желал да играе против Анди следващата година. Той е огромен войник и когато стъпи на корта, желае да завоюва. Противниците му не ги чака нищо добро”, показа първенецът на “Уимбълдън” от 2001 година.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР