Хърватска сексбомба е решена да наследи Колинда Грабар Китарович на

...
Хърватска сексбомба е решена да наследи Колинда Грабар Китарович на
Коментари Харесай

Хърватска сексбомба посяга към президентския стол на Колинда Китарович СНИМКИ

Хърватска сексбомба е решена да наследи Колинда Грабар Китарович на поста президент на страната. В профила си в Инстаграм атрактивната Ава Карабатич съобщи, че се кандидатира за поста.

Ава е известна в шоубизнес средите на балканската страна. Изявява се като певица, взе участие по фешън ревюта и в риалити формати, където има много „ горещи “ подиуми.



„ Реших. Ще се кандидатирам за президент “, написа тя в своя Инстаграм профил. По думите ѝ, политиката е нейната втора обич, а тя самата към този момент не може да гледа безучастно протичащото се в страната, оповестява Novilist.



Старлетката разгласява и своя предизборна стратегия. Едно от обещанията ѝ гласи: „ Ще се опитам да вкарам Хърватия в Шенген. Наясно съм, че това е сложен път, освен поради България и Румъния, само че и поради актуалната обстановка “.



Друго нейно заричане е да вкара възбрана на абортите след 6-тата седмица на бременността, макар че е изцяло наясно, че това ще ѝ навлече доста рецензии.



За свои цели хубавицата афишира битката с корупцията, повишение на пенсиите на военните ветерани, въвеждане на полово обучение в учебните заведения, отбрана на животните, понижаване на налозите, ограничения за понижаване на емиграцията.






Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР