Хърватия се класира за Мондиал 2018 година, след като надви

...
Хърватия се класира за Мондиал 2018 година, след като надви
Коментари Харесай

Гърция - Хърватия 0:0 /репортаж/

Хърватия се класира за Мондиал 2018 година, откакто надделя Гърция в баражите. „ Шахматистите “ и южните ни съседи направиха 0:0 в реванша, само че след изразителната победа от 4:1 в първия дуел Лука Модрич и компания ще изживетя фантазията си в Русия през идващото лято.

Първото полувреме мина относително умерено, като всичко по-интересно се случи в края, когато гостите удариха греда.

В 17-ата минута домакините организираха проведоха прецизна офанзива, която приключи с удар на Сократис Папастатопулос, само че в навън.

Иван Перишич опита шанса си в 28-ата минута, само че изстрелът мина около вратата.

В 42-ата минута гърците организираха хубава офанзива, отдясно. Костас Митроглу центрира, а Зека игра с глава. Даниел Субашич обаче излезе в точния момент и отрази.

При ответната офанзива Иван Перишич стреля рисково от отдалеченост, само че удари лявата сглобка.

Спокойно движение в играта се резервира и през вторите 45 минути, а в 80-ата минута попадение на Пелкас не бе зачетено поради засада. Оказа се, че Торосидис, който игра с топката е бил в състояние на засада и страничният рефер подвигна флага си.

До края на мача двата състава си размениха по едно състояние. Първо Тацидис стреля рисково, само че Субашич отрази. Малко преди последния съдийски сигнал Андрей Крамарич шутира около вратата.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР