Хърватия се изправя срещу Испания във финала на тазгодишното издание

...
Хърватия се изправя срещу Испания във финала на тазгодишното издание
Коментари Харесай

Хърватия и Испания излизат в спор за трофея от Лигата на нациите

Хърватия се изправя против Испания във финала на тазгодишното издание на шампионата Лига на нациите. Мачът на ст. " Де Кайп “ в Ротердам е довечера от 21:45 часа българско време.


Селекцията на Златко Далич несъмнено е по-опитната от двете, до момента в който тази на Луис де ла Фуенте е в развой на създаване, въпреки и там да личат много съществени фигури. Именно Испания влиза като любимец на букмейкърите в днешния дуел.

Преди дни станахме очевидци на два страхотни полуфинала в шампионата. Хърватия бе доста по-опасният тим в офанзива против домакина Нидерландия и откакто изоставаше на почивката, съумя да обърне мача, а по-късно да го завоюва с 4:2 след продължения.

Испания също изцяло заслужи триумфа си против Италия. Хоселу класира отбора за край с късен гол след поредност от рикошети. За втори следващ път Испания е на край в Лига на нациите. През 2021 година те поведоха против Франция, само че позволиха цялостен поврат.

В осем от общо 10 мача до тук в историята на финалната четворка на Лига на нациите двата тима на терена съумяват да се разпишат.

От 16:00 часа е мачът за третото място сред Нидерландия и Италия. /БГНЕС


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР