Хърватия победи Уелс с 2:1 в мача от третия кръг

...
Хърватия победи Уелс с 2:1 в мача от третия кръг
Коментари Харесай

Хърватия удари Уелс и оглави групата

Хърватия победи Уелс с 2:1 в мача от третия кръг квалификационна Група Е за Евро 2020. По този метод сребърните медалисти от Мондиал 2018 натрупаха актив от 6 точки и оглавиха краткотрайното класиране.

„ Драконите “ са трети с 3 пункта.

Двубоят стартира злополучно за Уелс, който си означи автогол в 17-ата минута. Александър Лоурънс имаше малшанса да означи в личната си мрежа и по този начин хърватите излязоха напред – 1:0.

Андрей Крамарич насочи обещаващ удар в 36-ата минута, само че топката прелетя над напречната греда. В заключителните минути на първата част, играчите на Уелс проведоха обещаваща офанзива. Доминик Ливанкович реагира чудесно и отхвърли Уил Воукс.

След почивката гол на Хърватия не бе зачетен поради засада, само че в 48-ата минута преднината на Хърватия бе удвоена. Иван Перишич се възползва от безредие в наказателното поле и направи 2:0.

Бейл и компания понижиха пасива си в 77-ата минута, откакто Дейвид Брукс бе оставен непокрит и от границата на пеналта направи 1:2.

В оставащите минути до края на мача Хърватия бе по-активният отбор на терена. На два пъти положения се разкриха пред Андрей Крамарич, само че резултатът остана неизменен.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР