Хърватия мина през ада, но успя да елиминира Дания на

...
Хърватия мина през ада, но успя да елиминира Дания на
Коментари Харесай

Хърватия мина през ада, за да отстрани Дания

Хърватия мина през пъкъла, само че съумя да отстрани Дания на осминафиналите на Световното състезание в Русия. Балканците завоюваха след осъществяване на дузпи (3:2), откакто в постоянното време и продълженията срещата приключи наедно 1:1.

Двубоят в Нижни Новгород стартира вихрено с два гола единствено за четири минути. Още в първата минута датчаните откриха резултата посредством Матиас Йоргенсен, само че балканците дадоха отговор бързо. Марио Манджукич възвърне равенството в четвъртата минута след неточност в отбраната на Дания. До края на постоянното време и двата тима имаха благоприятни условия за гол, само че подобен не падна и се стигна до продължения.

Макар датчаните да бяха по-активни в продълженията, те не съумяха да вкарат гол. Хърватите изчакаха своя миг във второто продължение и при скоростна контраофанзива матираха защитата на Дания. Лука Модрич подаде на Анте Ребич, който беше фаулиран в наказателното поле и съдията отсъди дузпа. Модрич можеше да реши всичко в дуела, само че пропуща от бялата точка с ужасяващо осъществяване.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР