Хърватия и Мароко излизат в предпоследен двубой от Световното първенство,

...
Хърватия и Мароко излизат в предпоследен двубой от Световното първенство,
Коментари Харесай

Хърватия или Мароко? Двата отбора излизат в мач за бронза на Мондиал 2022

Хърватия и Мароко излизат в предпоследен дуел от Световното състезание, който ще дефинира носителя на бронзовите медали. Срещата е през днешния ден от 17:00 часа на “Халифа стейдиъм ” в Ал Раян. Съдия на мача е Абдулрахман Ал-Джасим от Катар.   Малкият край, както е именуван дуелът за третото място, нормално не провокира огромен интерес, само че този път Хърватия и Мароко обявяват упоритости да завършат Мондиал 2022 с победа и да си тръгнат с бронза от Катар. Двата тима бяха в една група на Мондиал 2022 и дуелът посред им преди по-малко от месец приключи без победител - 0:0.
Сега европейците ще са без титулярния си десен бранител Йосип Юранович, който е с контузия. Под въпрос да още двама от главните футболисти - Марсело Брозович и Йошко Гвардиол. Проблеми с контузени играчи тормозят и мароканците, които в полуфинала с Франция изгубиха трима от титулярните си бранители - Ромен Саис, Нусаир Мазрауи и Наиф Агер. Много евентуално е те да пропуснат днешния конфликт. 

Допълнителна мотивация е наградата от ФИФА - спечелилият ще вземе и с 2 млн. евро повече, откакто за третото място е очакван бонус от 27 млн., а за четвъртия - 25 млн. Мароко към този момент влезе в историята като първия африкански състав, стигнал толкоз напред в шампионата.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР