Харвард освободи своя президент Клодин Гей от плагиатство, преди дори

...
Харвард освободи своя президент Клодин Гей от плагиатство, преди дори
Коментари Харесай

Разкрито: Харвард очисти Клаудин Гей от плагиатство ПРЕДИ да я разследва - и неговите адвокати лъжливо твърдяха, че цялата й работа е била „правилно цитирана“

Харвард освободи своя президент Клодин Гей от плагиатство, преди даже да проверява дали нейната академична работа е копирана, The Post разкрива през днешния ден.

В заплашително юридическо писмо до The Post в края на октомври, колежът назова обвиняванията, че тя е вдигнала работата на други учени „ явно погрешни “ и сподели, че всички нейни писания са „ представени и вярно кредитирани “.

Дни по-късно самата Гей изиска следствие и Харвард раздра личните си правила, с цел да изиска външни специалисти да прегледат работата й, като сподели, че би трябвало да се избегне спор на ползи.

И по-късно специалистите откриха, че тя в действителност би трябвало да направи голям брой корекции в академичното си досие.

Адвокатската адвокатска фирма Харвард, наета, с цел да се опита да предотврати излизането нескрито на изказванията за плагиатство, сподели на The Post, че ще съди за „ големи “ вреди.

Харвард в никакъв случай не е разкривал, че е почнало следствие, защото юристите са оказвали напън върху The Post д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР