Хартс победи РФС с 2:1 в домакинството си от 5-ия

...
Хартс победи РФС с 2:1 в домакинството си от 5-ия
Коментари Харесай

Хартс победи РФС, но вечерта беше тъжна

Хартс победи РФС с 2:1 в семейството си от 5-ия кръг в група " А " на Лигата на конференциите. Този триумф обаче не зарадва изключително шотландците, които още преди началото знаеха, че възможностите им за продължение напред в шампионата се изпариха, откакто Фиорентина победи Истанбул Башакшехир в ранния мач (2:1).

Все отново " сърцата " играха за достойнството си и за своите почитатели и ги зарадваха с победа. Домакините поведоха с два гола още преди приключването на първия четвърт час. Лоурънс Шенкланд откри в 3-тата минута, а Андрю Халидей удвои в 12-тата.

РФС върна интригата в 39-ата минута посредством Кевин Фрайзенбихлер, само че гостите не съумяха да създадат нищо повече. Накрая те приключиха срещата и с човек по-малко, откакто Виталис Ягодинскис бе изпъден в 90-ата минута.

С тази победа Хартс има 6 точки в актива си и се намира на 3-тото място в групата, само че няма по какъв начин да се добере до 2-рата позиция, защото изостава на 4 точки зад Фиорентина. РФС остава на дъното с 2 точки.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР