Хартиените бюлетини, които ще бъдат използвани на вота в неделя,

...
Хартиените бюлетини, които ще бъдат използвани на вота в неделя,
Коментари Харесай

В Русе доставиха хартиените бюлетини за вота в неделя

Хартиените бюлетини, които ще бъдат употребявани на вота в неделя, бяха доставени през днешния ден в Русе. Всички изборни бумаги ще се съхраняват с непрекъсната полицейска защита.

203 800 бюлетини за идните на 2-ри октомври предварителни избори за народни представители бяха доставени през днешния ден в Русе. Те бяха посрещнати от представители на Областната администрация и Районната изборна комисия. Създадена е организация всички изборни бумаги да бъдат предоставени на общините от района в най-кратки периоди.

" Не чакаме да има проблем, макар че трябваше да заложим и едни 10% от горната страна, които в последния миг ЦИК реши, че няма да залага. Смятам, че тези бюлетини ще бъдат изцяло задоволителни, защото допускам, че не бихме могли да реализираме 100-процентна изборна интензивност ".

Това сподели ръководителят на Районната изборна комисия Милена Хинкова и добави, че до този миг разкритите непрекъснати секции в региона са 327, като в 290 от тях ще се гласоподава с електронно устройство.

Ден преди изборите се чака да дойдат 310 машини, предаде БНР. Същевременно са разкрити и шест преносими секции за хора с увреждания, а следва да се провеждат и секции в болничните заведения и ареста.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР