Харпенден беше обявен за най-желания град за живеене в Обединеното

...
Харпенден беше обявен за най-желания град за живеене в Обединеното
Коментари Харесай

Най-желаният град в Обединеното кралство е „амбициозна и заможна“ гореща точка с емблематичен уличен пазар

Харпенден беше разгласен за най-желания град за живеене в Обединеното кралство за втора поредна година в лист, сравнен от сътрудника за недвижими парцели Savills.

Той употребява настоящи данни от преброяването, с цел да сформира 50 места, които са получили най-хубави резултати в голям брой категории. Взети са поради броят на жителите с управителни длъжности, равнищата на подготовка, здравословното положение и цената на закупуване на парцел. Списъкът категоризира градовете в източната част на Англия и югоизточните райони и взема под внимание генерираното от благосъстояние въздействие на Лондон.

Според Harpenden е етикетиран като „ с положителни връзки “ и „ най-хубавият в класа “. на откривателите. Беше разкрито, че 60 % от популацията има подготовка от " равнище четири ", като да вземем за пример бакалавърска степен. Разположен сред Лутън и Сейнт Олбанс и на 25 благи северно от Лондон, той притегля доста фамилии с „ всеки клуб или клас, който можете да си визиите “, съгласно локален гражданин. Крис Смит от Sav...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР