Харолд Терънс се записва във военновъздушните сили на американската армия

...
Харолд Терънс се записва във военновъздушните сили на американската армия
Коментари Харесай

Ветеранът от Втората световна, който на 100 години ще се ожени отново

Харолд Терънс се записва във военновъздушните сили на американската войска през 1942 година Две години по-късно, след началото на Втората международна война, той оказва помощ в ремонта на самолети, с цел да могат сънародниците му да влязат в борбата при Нормандия. Почти две седмици по-късно Харолд се връща във Франция, този път, с цел да помогне за превозването на пленени германци и освободени американски военнопленници.
 Чарити и Мат Крейг - двойката, която съумя да избави брака си след невярност
Жената, която твърди, че изневярата на брачна половинка ѝ е избавила брака им

Личната история на двама съпрузи

По време на войната той извършва и други задачи, а след края ѝ през 1945 година още веднъж оказва помощ за извеждането на освободени съюзнически пандизчии. Месец по-късно Харолд се завръща в Съединени американски щати.

Животът му за благополучие продължава обикновено. Той се дами за годеницата си Телма, с която имат 70 години благополучен брак. През 2018 година обаче тя почива. И макар към този момент напредналата възраст на ветерана, ориста му дава втори късмет в любовта.

Сега 100-годишният Харолд среща Жана Сверлин напълно инцидентно, посредством семейство, с което внуците му отиват на лагер през 2021 година Тя също е имала дълготраен брак със брачна половинка си, който губи, когато е още на 40 години. След това в продължение на 25 години тя живее със идващия си сътрудник - Сол Кац. През 2019 година обаче губи и него.

От историите им проличава, че Харолд и Жана имат обща орис и съгласно другар на ветерана, двамата са се срещнали с причина. Затова ги води на вечеря. А там искрите посред им прехвърчат съвсем незабавно.

Въпреки че Харолд в никакъв случай не е имал желание да търси любовта още веднъж след загубата на брачната половинка си, възприятията му към Жана се разгарят в действителност бързо и мощно. А най-хубавото е, че са и споделени.

" Да си влюбен не е единствено за младите. И ние имаме пеперуди, тъкмо както всички останали ", издава половинката на ветерана.

От няколко месеца насам двойката към този момент е сгодена. А сватбата възнамеряват да бъде в съответен месец и на едно доста особено за Харолд място.
 Полиамория в деяние - същинската история на една жена, която има открита любовна връзка със фамилен мъж
Какво е да имаш открита любовна връзка с женен мъж

Истинската история на една жена в полиаморна връзка

През юни, когато се случва десантът в Нормандия през 1944 година, Харолд и Жана ще си кажат " да " в Карентан ле Маре - град наоколо до плажовете, където са кацнали американските войски. Младоженците ще бъдат венчани в параклис, издигнат още през 1600 година, и то не от кого да е, а от кмета на градчето Жан-Пиер Лонер, написа Associated Press.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР