Хармоничният аспект на Луната с Уран ще влияе върху нестандартното

...
Хармоничният аспект на Луната с Уран ще влияе върху нестандартното
Коментари Харесай

Очаквайте неочакваното, а тайното може да стане явно

Хармоничният аспект на Луната с Уран ще въздейства върху ексцентричното мислене. Денят ще бъде забавен и трогателен за всички, които обичат приключенията и сърпрайзите. Мнозина ще изпитват приятна вътрешна възбуденост, ще им се желае да изразят своята характерност и самостоятелност. Стремеж към независимост. Могат да се появят положителни истински хрумвания. Днес имате късмет да се отървете градивно от насъбраното напрежение - да кажете на другите всичко, което не сте посмели да им кажете до момента, или да извършите нещо, за което в предишното ви е липсвала увереност.

Луната e в символ Рак до 06:04ч на 18 януари

Настроението става изменчиво и несигурно. Луната ни потапя във вътрешния ни свят, прави ни чувствителни и елементарно раними. Нашите прекарвания стават по-важни от протичащото се във външния свят. Силата, която господства в този интервал, постоянно потиска самочувствието и води до безпокойствие. Не е най-хубавото време за взимане на решения и недомислени дейности.

Нужна ни е удобна конюнктура. Сега е най-хубавото време да създадем уют вкъщи. Подходящо време, което би трябвало да отделим за занимания със фамилията, дома и за грижи за околните хора.

Луната в Рак усилва чувствителността на стомаха, тъй че в тези дни би трябвало да бъдете извънредно деликатни към храната. Увеличава се чувствителността и на черния дроб.

Лунен календар: продължава 14 лунен ден до 15:42ч

Това е най-мощният ден на лунния месец. Най-подходящият за начало на значими каузи. Ключовият аспект за деня е труд и съзидание.

Възможно е да употребявате силата на Луната в собствен личен интерес. На 14 лунен ден получаваме финален късмет да внесем позитивни промени в живота си.

Денят носи скрито познание, обвързван е с източниците на информация. Полезно е да работите със свещени текстове, езотерична литература. При човек може да се отвори третото око, в случай че задачата и напъните са били ориентирана към това. Всяка физическа работа е потребна. Това ще ви помогне да избегнете тъгата и меланхолията, които през днешния ден може да ви атакуван. В този лунен ден музиката работи изключително благотворно върху положението на душата.

Следва 15 лунен ден от 15:42ч на 16 януари до 16:38ч на 17 януари

Средата на лунния месец. Всички позитивни и негативни качества у индивида се усилват доста. Затова бъдете доста деликатни, с цел да не вземат връх отрицателните страни на личността. Това е ден на битка за правдивост, за прояви на примирение, самообладание.

Всичко скрито може да стане очевидно. В 15 лунен ден човек доста елементарно се поддава на разнообразни съблазни. Да се заобикалят шумните компании и места, където има скупчване на доста хора.

Здраве - Добър ден за начало на диета. Добре е да се ограничи храната – гладуването в този ден позитивно въздейства върху мислите. Не се предлага да се яде месо и гъби, защото вероятността от отравяне е висока. Здравето в този момент изисква изключително внимание, изключително при хората, които имат хронични болести (захарен диабет, заболявания на сърцето). Обърнете внимание на панкреаса, диафрагмата, черния дроб. Всяко заболяване, което стартира в 15-ия ден, може да докара до съществени затруднения. Не се занимавайте със самолечение. Този интервал се характеризира с прочувствена неустойчивост. Да се уравновеси психическото положение и да се концентрирайте върху силата си ще оказват помощ разнообразни медитативни практики, занимания с йога.

Романтичните срещи е добре да се отсрочат за друго време.

Подстригване - Неблагоприятен ден за подкастряне. Може да имате неприятности със здравето и неприятно самочувствие, да се увеличи кръвното налягане, да се появи главоболие, крах на силите. Особено неприятно е да се подравнява косата.

Слънчев календар – 2 безоблачен ден (от изгрев до изгрев) - Денят приканва към сериозен размисъл и успокоение. Помислите би трябвало да са чисти и ориентирани към благи каузи. Различавайте положителното от злото. Бъдете милостиви. Помагайте на нуждаещите се. Проявявайте толерантност към непознатите дефекти. Дайте на всеки правото на избор да реши самичък от какво се нуждае. Подходящо време за четене на молебствия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР