Харизанов и Буруджиева се хванаха за гушите в ефира на

...
Харизанов и Буруджиева се хванаха за гушите в ефира на
Коментари Харесай

Лют Скандал В Ефир Заради Кметицата На Младост! За Шок На Всичко Живо Нарекоха Президента Румен Радев

Харизанов и Буруджиева се хванаха за гушите в ефира на утринния блок на Нова телевизия и по тематиките за футболното безчинство и за корупцията в страната.

„ Да се появяваш с препаска на окото значи, че си толкоз безпомощен, че няма по какъв начин да реагираш – съобщи в коментар за последния случай на футболно безчинство Буруджиева. - А да си министър и да го правиш, е още по-зле и е несъответстващо държание. Работа на хората във властта е да взимат решения. Съпричасност от един министър се демонстрира, като се взимат съответните ограничения. Това е единствения метод “.

„ Изненадан съм, че приказваме за футболно безчинство, тъй като интереса към футбола в страната ни съм с усещания, че спада – съобщи Георги Харизанов. - Не виждам за какво се затваря целия град когато има мачове. Блокира се цяла София. Може би би трябвало да се намерения за уреди в края на града, където е по-лесно служителите на реда да управляват обстановката “.

„ Хубаво е, че има сигнали за интензивно деяние против корупцията – сподели в коментар за ареста на кметицата на „ Младост “ Татяна Буруджиева. - Много хора обаче са комплицирани дали тъкмо по този начин би трябвало да се извърши ареста на кметицата на „ Младост “. Има повече въпроси, в сравнение с отговори. Ясно е, че би трябвало да се работи, когато става дума за корупция. Усещането за показност обаче съществува в обществото и отвън пиара и митингите. Хората разясниха какво е това нещо, да стои с часове една жена с белезници на улицата. Има чувството за показност. То идва и от неприятния ни опит като общество. Лошият опит от нещо по-публично незабавно насочва към минали случаи “.

„ Усещането, че нещата не са както би трябвало пристигна най-много от пиара на кметицата. Видяхме по какъв начин оперативните служащи разказват банкнота по банкнота “, не и остана задължен Харизанов.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР