ХАРИСБЪРГ, Пенсилвания (AP) — Балансът на силите в Камарата на

...
ХАРИСБЪРГ, Пенсилвания (AP) — Балансът на силите в Камарата на
Коментари Харесай

Демократите защитават мнозинството си в Камарата на представителите на Пенсилвания за 4-ти път за една година

ХАРИСБЪРГ, Пенсилвания (AP) — Балансът на силите в Камарата на представителите на Пенсилвания е подложен на карта за четвърти път за една година, защото гласоподавателите идната седмица ще избират сред член на учебния съвет на Демократическата партия и новопостъпил републикански политически представител в крайградски квартал на Филаделфия.

Демократите направляваха Камарата с един глас, до момента в който конгресменът Джон Галоуей подаде оставка през декември, с цел да стане магистратски областен арбитър, оставяйки камарата разграничена на 101-101. Надпреварата за негово заменяне е планувана за 13 февруари в окръг Бъкс на север от Филаделфия.

Окръгът от дълго време е надеждно либерален и споделя окръг с от дълго време републикански региони, в които Републиканската партия губи власт над две десетилетия. Кандидатите за президент на Демократическата партия са печелили окръга от 90-те години на предишния век, а президентът Джо Байдън победи Доналд Тръмп с 10 процентни пункта през 2020 година в региона на Г...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР