Харисън Форд и Калиста Флокхарт имат много поводи за щастие.

...
Харисън Форд и Калиста Флокхарт имат много поводи за щастие.
Коментари Харесай

Колко се гордеят със сина си Харисън Форд и Калиста Флокхарт

Харисън Форд и Калиста Флокхарт имат доста мотиви за благополучие. От една страна е мощната сантиментална връзка сред двамата, която продължава близо 20 години и която те не пропущат обществено да показват. Наскоро двойката бе видяна на филмовия фестивал в Кан и нямаше по какъв начин да не направи усещане любовта и уважението, с което се отнасяха един към различен.
 Харисън Форд и Калиста Флокхарт - елегантни и влюбени на аления килим в Кан
Харисън Форд не може да откъсне взор от брачната половинка си

Всики приказват за артиста, само че не поради последния му филм за Индиана Джоунс

От друга страна, Харисън и Калиста са и щастливи и горди родители. Техният наследник Лиъм приключи сполучливо колежа " Амхърст " в щата Масачузетс. Актьорите участваха на церемонията по връчването на дипломите през миналия уикенд.

Семейството бе уловено в редица фрагменти - на тях виждаме Харисън, който, както постоянно, наподобява елегантно в типичен черен костюм, който носи върху бледосиня риза, без вратовръзка. Съпругата му е избрала за мотива елегантна бяла рокля, с красиви дантелени орнаменти. А 22-годишният Лиъм е спазил етикета, обличайки специфичната ритуална роба с шапка за случая.

Калиста осиновява Лиъм през 2001 година, когато той е още малко бебе. Въпреки че в този интервал тя няма мъж до себе си, не се поколебава да бъде уединен родител. " Винаги съм желала да осиновя дете и съм щастлива, че бях благословена с хубав и здрав наследник. Напълно съм очарована и възхитена ", показа тогава Флокхарт, написа Metro.

Само година по-късно тя се среща с бъдещия си брачен партньор Харисън на 59-ата гала по връчването на премиите " Златен глобус ". Любовта им пламва бързо, само че минават съвсем 10 години преди публично да сключат брак. Това се случва през 2010 година, до момента в който и двамата са в Ню Мексико, където Форд се снима в екшъна " Каубои и извънземни ".
 Лебедовата ария на Харисън Форд в Кан - почетна Златна палма и аплодисменти
Лебедовата ария на Харисън Форд

" Индиана Джоунс и реликвата на ориста " ще е последният филм на артиста в ролята на приключенеца

Говорейки за опита си в бащинството и за това, че е признал Лиъм за свое дете, Харисън съобщи пред Independent: " Баща съм общо на пет деца. Така че, имам богат опит във връзка с родителството. Първото ми дете се роди, когато бях единствено на 25 години. Наистина считам, че съм добър в това. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР