Хари Стайлс определено е един от най-впечатляващите актьори в целия

...
Хари Стайлс определено е един от най-впечатляващите актьори в целия
Коментари Харесай

Хари Стайлс разкри подробности около заснемането на секс сцените в предстоящите му филми

Хари Стайлс несъмнено е един от най-впечатляващите артисти в целия свят. Съвсем скоро той ще се завърне на огромния екран в " My Policeman " с Ема Корин и Дейвид Доусън и " Don't Worry Darling " дружно с Флорънс Пю и Джема Чан.

И в двата кино лентата има полово наличие. My Policeman ще включва Хари в голи гей секс подиуми, а Don't Worry Darling ще включва интензивна секс сцена сред Хари и Флорънс, която се върти към „ женското наслаждение “. Сцените ще бъдат допустимо най-реални и няма да оставят доста на въображението.

Виж още: Дъщерята на Николета Лозанова със звездно празненство за 10-я си рожден ден

В Шоуто на Capital's Breakfast Роман Кемп попита Хари какво могат да чакат хората от неговите секс подиуми и дали почитателите могат да гледат " My Policeman " или " Don't Worry Darling " с родителите си. В отговор Хари сподели: „ Не знам дали можеш да гледате и с родителите си – ще би трябвало да направя още един. “

Виж още: Жената котка: Кайли Дженър предизвика мрежата с нов стайлинг

След това артистът удостовери, че в действителност има " натрапчиви подиуми " и в двата кино лентата. С екипа, с който е работил, са били в чудесни връзки и по този метод нещата са се случвали доста по-лесно, тъй като са си имали доверие и са обсъждали всичко. Хари споделя, че при други условия не би направил това пред камера. 

" My Policeman " и " Don't Worry Darling " би трябвало да бъдат на екран по-късно тази година. " Don't Worry Darling " ще излезе на 22 септември, а My Policeman се чака да излезе по-късно тази есен.

Изображение: https://www.instagram.com/hsnewstr/?hl=bg

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР