Хари Стайлс и Кендъл Дженър са отново без половинки. Вътрешен

...
Хари Стайлс и Кендъл Дженър са отново без половинки. Вътрешен
Коментари Харесай

Искрата между Хари Стайлс и Кендъл Дженър е пламнала отново?

Хари Стайлс и Кендъл Дженър са още веднъж без половинки. Вътрешен източник на Heat World разкрива, че искрата сред някогашните половинки още веднъж е пламнала и те още веднъж се срещат. 

" Хари ѝ писа незабавно откакто научи за раздялата ѝ, а тя незабавно му отговори. Оттогава двамата се срещат, когато графиците им разрешават ", разкрива още източникът. 

28-годишният Хари неотдавна се раздели с 38-годишната кино режисьорка Оливия Уайлд след две години драма и обществени спорове. След като се срещнаха на снимачната площадка на кино лентата " Не се притеснявай, скъпа ", двамата се събраха. Твърди се, че Оливия е скъсала с дългогодишния си сътрудник 47-годишния Джейсън Судейкис точно поради Стайлс.

В рамките на няколко дни, откакто екипът на Хари удостовери за раздялата му с Оливия, 27-годишната Кендъл разкри, че тя също тихомълком се е разделила с 26-годишната звезда от НБА Девин Букър. Близки до двойката обявиха, че повода за това са натоварените им графици.

Източникът разкрива, че Хари и Кендъл не желаят нищо съществено. Тази скица е работила за тях през годините няколко пъти преди този момент и те се доверяват изцяло един на различен.

За Хари, връзката с Кендъл е идеалният антидот на целия стрес и напрежение, през които артистът мина с Оливия. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР