Хари Стайлс и Флорънс Пю са звездите в най-новия психотрилър

...
Хари Стайлс и Флорънс Пю са звездите в най-новия психотрилър
Коментари Харесай

Don't Worry Darling: Филмът, заради който Оливия Уайлд се влюби в Хари Стайлс

Хари Стайлс и Флорънс Пю са звездите в най-новия психотрилър " Don`t Worry Darling " - вторият филм под режисурата на Оливия Уайлд, известна повече с ролята си на " 13 " от сериала " Доктор Хаус ". 

Трейлърът на продукцията придвижва феновете в ретро естетиката на Америка от 50-те години - идилични фамилни и съседски връзки, кокетни еднофамилни къщи, слънце, кабриолети, идеален дрескод и бонбонени цветове. Мъжете се занимават с кариерите си, до момента в който девойките се грижат за домашния уют и положителното въодушевление. 

Стайлс и Пю са млада двойка, която се придвижва в градчето на фантазиите. Джак стартира работа в нова компания на име Victory Project, която си слага за цел да " промени света ".

Животът в пробната общественост обаче скоро стартира да се прекатурва, откакто брачната половинка му Алис вижда, че действителността не е това, което е. Привидното благополучие на приятелките ѝ е зле прикрита меланхолия, а всички въпроси към новата работа на Джак се посрещат с експанзия и недоверчивост от сътрудниците му. 

Алис задава прекалено много въпроси, до момента в който брачният партньор ѝ не желае да рискува новопостигнатото благополучие. 



Дали илюзията за съвършения свят заслужава притъпяването на сетивата? И какво би коствало разбиването на системата? 

Оливия Уайлд управлява процеса освен зад камерата, само че и в епизодична роля като една от идеалните съпруги в градчето. 

Снимките на кино лентата се трансформират в повратна точка и за личния ѝ персонален живот, така като  " Don`t Worry Darling " дава началото на връзката ѝ с 10 години по-младия музикант и артист Хари Стайлс (екс- " One Direction " ). 

Водещата мъжка роля във кино лентата е препоръчана на Стайлс, който Уайлд вижда поради ролята му в " Дюнкерк " на Кристофър Нолан. Отначало той отклонява поканата поради проблемите с плануваните му концерти в същия интервал. Към плана е притеглен Шая ЛаБьоф, само че тогава настава международният локдаун поради Covid.

Всички музикални подиуми са затворени, а Хари Стайлс няма нищо срещу да изиска втори късмет за кино лентата на Оливия Уайлд. Връзката сред двамата доста скоро минава границата от професионалните връзки към любовта. 

Премиерата на " Don`t Worry Darling " е планувана за септември 2022 година, а в това време Хари Стайлс към този момент е подготвен с най-новия си албум " Harry`s House ", който ще излезе на 20 май. 

26-годишната му екранна партньорка Флорънс Пю към този момент има няколко известни функции във филми като " Midsommar ", " Little Women " и " Black Widow " със Скарлет Йохансон и сериали като " King Lear " с Антъни Хопкинс и " The Little Drummer Girl " по романа на Джон льо Каре. През 2023 година ще можем да я забележим и в новия филм на Кристофър Нолан " Опенхаймер ". 

Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР