Хари Магуайър вярва, че Манчестър Юнайтед е късметлия да разполага

...
Хари Магуайър вярва, че Манчестър Юнайтед е късметлия да разполага
Коментари Харесай

Магуайър посочи големият талант в редиците на Юнайтед

Хари Магуайър има вяра, че Манчестър Юнайтед е късметлия да разполага със „ специфичен гений “ в лицето на Мейсън Грийнууд, откакто младежът означи седмия си гол през сезона, с цел да донесе точката на отбора против Евертън.

В дуела с „ карамелите “ на „ Олд Трафорд “, „ алените дяволи “ отпразнуваха мач номер 4 000 с най-малко един футболист от школата в групата на тима за срещата. Вълнуващият 18-годишен нападател се появи от пейката, с цел да изравни за 1:1. Грийнууд е считан от мнозина за бъдеща звезда на Юнайтед и сподели качествата си при завършващия удар с левия крайник, откакто по-рано през миналата седмица бе вкарал на два пъти във вратата на АЗ Алкмаар в Лига Европа.

„ Това беше още един страховит свършек. Мисля, че приличаше на един от головете му през седмицата, в случай че би трябвало да съм почтен. Той е специфичен гений, младо момче и работи интензивно в тренировките. Той би трябвало да продължи да бъде непретенциозен, да остане крепко стъпил на земята и съм сигурен, че го чака ярко бъдеще за този клуб. Късметлии сме, че е измежду нас “, показа някогашният бранител на Лестър.

Представянето на Грийнууд след влизането му от скамейката бе едно от дребното позитивни неща за тима в неделния следобяд. Юнайтед не съумяха да реализират трети следващ триумф след тези над Тотнъм и Манчестър Сити. Автоголът на Виктор Линдельоф даде задатък на играчите на Дънкан Фъргюсън и разгневи Магуайър, който не разбра за какво ВАР зачете попадението след контакта сред Доминик Калвърт-Люин и Давид де Хеа.

„ Няма какво да се каже по въпроса, като се изключи че имаше явно нарушаване. Разочароващо е последвалото съдийско решение след консултацията с ВАР. В днешни дни не може да пречиш на вратарите ".

Когато скачам в наказателното поле при корнер, знам, че не мога да скоча над вратаря и да направя контакт с него, в случай че не стигна първо до топката. Техният състезател скочи, направи контакт с Давид и не направи подобен с топката. Това трябваше да е фаул в наша изгода “, разяснява Магуайър.

Равенството остави Юнайтед на шестата позиция във Висшата лига, на четири точки зад четвъртия Челси. /БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР