Хари Магуайър призна, че неговата футболна мечта е да е

...
Хари Магуайър призна, че неговата футболна мечта е да е
Коментари Харесай

Магуайър мечтаел да играе с Рио Фърдинанд в отбрана

Хари Магуайър призна, че неговата футболна фантазия е да е имал опцията да играе в отбрана с Рио Фърдинанд. Английският национал е първи сезон в Манчестър Юнайтед след прекосяването му за 80 млн. паунда от Лестър Сити през предишното лято.

Най-скъпият защитник игра при девет от 11-те сухи мрежи за клуба си с Виктор Линдельоф преди футболът да спре поради пандемията от ковид.

Запитан кой някогашен състезател от „ алените дяволи” би паснал най-вече на неговата игра, Магуайър разкри, че е черпел ентусиазъм в годините от Фърдинанд. „ Мисля, че това е сложен въпрос, защото в исторически проект тук са играли отлични бранители. Мнозина от тях съм ги гледал обширно, с цел да подобря своята игра. Ще избера обаче Рио Фърдинанд. Винаги съм приказвал с високо мнение за мен и като бях дребен му се възхищавах”, сподели Магуайър.

„ Опитвам да строя играта си по модел от неговата и изучавам много от изгледаното, тъй че него ще избера. Той придвижи защитната игра на друго равнище. Рио е футболистът, който гледах с ококорени очи и споделях „ това е нужно, с цел да бъдеш супер централен защитник”, добави Магуайър.

Фърдинанд има 10 трофея с Ман Юнайтед, в това число шест трофеи на Англия през 12-годишния си престой на „ Олд Трафорд”.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР