Хари Магуайър има съвсем различна версия за случилото се на

...
Хари Магуайър има съвсем различна версия за случилото се на
Коментари Харесай

Различната версия на Магуайър: Мислех, че се опитват да ме отвлекат

Хари Магуайър има напълно друга версия за случилото се на гръцкия остров Миконос. След прибирането си във Англия капитанът на " Манчестър Юнайтед " описа в изявление за " Би Би Си ", че се е страхувал за живота си и мислел, че го отвличат.

Най-скъпият бранител в света взе участие в сборичкване пред бар на остров Миконос, след което се озова в ареста и бе наказан на 21 месеца и 10 дни затвор условно.

Магуайър е упрекнат в оказване на опозиция при арест, удряне на полицейски чиновници и опит за рушвет на публични лица. Адвокатите му апелираха присъдата и в този момент следва ново дело.

Играчът обаче твърди, че не е схванал, че отсреща си има същински служители на реда и затова е бил нападателен.

" Докато чакахме наетия миниван, който да ни прибере във вилата, двама мъже приближиха сестра ми, след което тя стартира да губи схващане. Имаше боричкане, викове, само че не и замяна на удари ".

Разказва още, че до момента в който пътуват към болница, ванът им е отбил от пътя и върху тях се нахвърлят мъже в цивилни облекла: " Първоначално помислих, че вършат опит да ни отвлекат. Свалиха ни на колене, накараха ни да вдигнем ръце във въздуха и започнаха да ни постановат. Удряха ме неведнъж в краката. Бях в суматоха, боязън. Опасявах се за живота си. Викаха ми, че повече няма да играя футбол и с кариерата ми е свършено. ".

Магуайър посочи, че едвам когато са го вкарали зад решетките е схванал, че си има работа с гръцката полиция.

" Не усещам, че дължа опрощение на някого. Извинение е нужно, когато си сторил нещо неверно. Не го поисквам на никого. Очевидно е, че обстановката сложи един от най-големите клубове в света в мъчно състояние, тъй че скърбя, че сложих почитателите и клуба в това, само че не съм направил нищо неправилно ", продължи Магуайър.

" Знам какво се случи онази вечер. Знам истината. Когато приказвам за това се нервирам, само че това е по този начин, тъй като ме кара да се усещам малко ядосан от вътрешната страна. Ще продължа напред. Достатъчно здрав съм душевен. Такава чест е да си капитан на " Манчестър Юнайтед ". Нещо, от което съм доста горделив. Огромна привилегия е да играеш за клуба, а какво остава да бъдеш с капитанската лента. Не е мое решение, само че ще кажа, че клубът ми оказа огромна поддръжка от началото до края. Те бяха невероятни и им благодаря за това ", сподели още бранителят.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР