Хари Магуайър е поредният играч на Манчестър Юнайтед, който реши

...
Хари Магуайър е поредният играч на Манчестър Юнайтед, който реши
Коментари Харесай

Хари Магуайър за срама от Ливърпул: Играчите предадохме Оле Гунар Солскяер

Хари Магуайър е следващият състезател на Манчестър Юнайтед, който реши да отбрани треньора Оле Гунар Солскяер след тежкото проваляне с 0:5 от Ливърпул през предишния уикенд. Той даже хвърли виновността върху себе си и съотборниците си.

„ Беше мъчно и разочароващо. Когато погледнем обратно към резултата и представянето, виждаме какъв брой унизително бе. Представянето ни бе надалеч под равнището на клуба “, сподели капитанът на „ алените дяволи “ пред Sky Sports.

Централният защитник също по този начин показа, че няма смисъл да се лъже, че отборът към този момент е преодолял случилото се, тъй като не е минала даже една седмица.

„ Предадохме мениджъра си против Ливърпул. Предадохме и почитателите, клуба и себе си, като играчи. Затова би трябвало да си понесем следствията. Дължим ли му положително показване? Разбира се! “, добави още Магуайър.

През миналите дни се изпита и изговори доста по тематиката с бъдещето на Солскяер, като най-често се спрягат имената на Антонио Конте, Ерик загар Хааг и Зинедин Зидан за негов правоприемник. Някои медии даже към този момент оповестиха и първите трансферни цели на кандидат-треньорите, като даже част от тях нарочиха точно Хари Магуайър за първия изваден от титулярния състав.

Манчестър Юнайтед гостува в събота на Тотнъм в мач, в който се счита, че работата и на двамата треньори е заложена на карта. Нуно Еспирито Санто също е подложен на голям напън, само че той най-малко няма риск да опорочи наследството от дните си на състезател за „ шпорите “, какъвто е казусът с Оле.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР