Хари Кейн вкара два пъти и стана първият англичанин, вкарал

...
Хари Кейн вкара два пъти и стана първият англичанин, вкарал
Коментари Харесай

Хари Кейн поддържа мечтата на Байерн Мюнхен за Шампионска лига жива, за да отнеме топлината на Томас Тухел

Хари Кейн вкара два пъти и стана първият англичанин, вкарал 50 европейски гола, с цел да резервира живи очакванията на Байерн Мюнхен за сребро през този сезон.

А капитанът на Англия, струващ 100 милиона паунда, към този момент означи зашеметяващите 33 гола в 33 мача през първия си сезон за баварския гранд. Капитанът на Англия остави Спърс, с цел да печели титли, само че първенците на Бундеслигата за последните 11 сезона изостават от непобедения Байер Леверкузен на Шаби Алонсо с 10 точки.

Поражението с 1-0 в първия мач в Рим - по средата на три следващи мача загуби предишния месец - накара Томас Тухел да бъде казано, че ще бъде уволнен в края на сезона. Но Тухел завоюва борбата на двама някогашни треньори на Челси против Маурицио Сари нощес с помощта на дубъла на Кейн и удара с глава на Томас Мюлер.

Победителите от 2020 година към този момент се завръщат на четвъртфиналите, защото се пробват да избегнат своите първи сезон без трофей от 2011-12 година Кейн, който в никакъв случай не е печелил огромен трофей, имаше единствено...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР