Хари Кейн се озова в непривична роля на зрител при

...
Хари Кейн се озова в непривична роля на зрител при
Коментари Харесай

Кейн: Гордея се със съотборниците си

Хари Кейн се озова в непривична роля на фен при дузпите за успеха на Англия над Швейцария с наказателни удари, с цел да си обезпечи място на полуфиналите на Евро 2024.

Капитанът на Англия беше сменен в продълженията на равенството 1:1 в Дюселдорф и можеше единствено да гледа в профил по какъв начин Коул Палмър, Джуд Белингам, Букайо Сака, Айвън Тони и Трент Александър-Арнолд осъществиха от бялата точка за триумфа на англичаните.
 Фърдинанд: Букайо Сака е най-важният състезател на Англия
Фърдинанд: Букайо Сака е най-важният състезател на Англия

Крилото на Арсенал възвърне паритета 5 муните откакто " кръстоносците " поведоха

Не не-малка е заслугата на вратарят Джордан Пикфорд, който избави първия удар на Мануел Аканджи.

" Това сигурно беше ново прекарване, само че в действителност бях в действителност спокоен при дузпите ", сподели голмайсторът на Англия за всички времена.

" Виждам метода, по който се приготвяме, виждам играчите на терена, имаме доста играчи, които са изпълнявали дузпи в този момент и в обстановки на високо напрежение. Просто мисля, че в тези моменти всичко зависи от подготовката, оправянето със обстановката, кой може да направи това най-добре и кой може да извърши, когато това в действителност има значение. Видяхте всички момчета да се оправят плюс Пикфорд и в действителност се гордея с тях ", сподели Хари Кейн.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР