Хари Кейн определи драматичната победа на Тотнъм над Лестър като

...
Хари Кейн определи драматичната победа на Тотнъм над Лестър като
Коментари Харесай

Този мач Хари Кейн никога няма да забрави


Хари Кейн дефинира трагичната победа на Тотнъм над Лестър като мач, който в никакъв случай няма да не помни.

„ Лисиците “ водеха с 2:1 в петата минута на добавеното време, само че резервата Стив Бергвайн означи два пъти в границите на две минути, с цел да донесе трагичната победа на „ шпорите “ на „ Кинг Пауър “. Кейн бе с принос за триумфа, откакто се разписа и даде асистенция за победния гол, като британският национал мъчно намираше думи за това какво значи успеха за него.

„ Какви страсти. Мисля, че като цяло заслужавахме успеха, в случай че би трябвало да бъда почтен. Бяхме по-добри и беше разочароващо да изостанем с 1:2 четвърт час преди края, само че създавахме положения. Просто не би трябвало в никакъв случай да се отказваш. Да вкараме два гола по този метод в добавеното време – това е мач, който в никакъв случай няма да не помни до края на кариерата ми “, показа нападателят на лондончани.



Успехът изкачи Тотнъм на петото място в класирането на Висшата лига, като „ шпорите “ са на точка зад четвъртия Уест Хем и с три мача по-малко. За отбора на Антонио Конте следва посещение на съперника за топ 4 Челси в неделя

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР