Хари Кейн, който стана водещ голмайстор в историята на английския

...
Хари Кейн, който стана водещ голмайстор в историята на английския
Коментари Харесай

Футболни величия поздравиха Хари Кейн за голмайсторския му рекорд за Англия

Хари Кейн, който стана водещ голмайстор в историята на британския народен тим, изпреварвайки Уейн Рууни, откакто означи 54-тото си попадение за състава при успеха с 2:1 против Италия в квалификацията им за Евро 2024, провокира голям брой мнения с достижението си.

Бившият рекордьор и нападател на британския държавен отбор Рууни поздрави Кейн. „ Знаех, че няма да му отнеме доста да стане водещ изпълнител, само че това беше в действителност бързо. Страхотен човек, необикновен голмайстор и легенда на Англия. Поздравления, Хари “, съобщи Рууни, представен от „ Ройтерс “.

„ Големи поздравления за Хари Кейн за това, че стана водещ изпълнител на националния тим на Англия. Страхотно достижение “, сподели някогашният капитан на състава и сегашен коментатор в BBC Гари Линекер.

Още един някогашен нападател Алан Шиърър разяснява: „ Поздравления, Хари, че си новият водещ голмайстор на Англия за всички времена. “

„ Говорих за великолепие и един от най-хубавите централни нападатели в света сега. Не е изненада, че го свързват с трансфер отвън Тотнъм по време на всеки прозорец. Може би в този момент е точният миг за него да работи “, съобщи от своя страна Стивън Джерард.

Хари Кейн получи поздравления и от още един атакуващ футболист от близкото минало - Питър Крауч, както и от Джо Коул, който сподели: „ Това е възмездие. Просто не може да не му се възхищаваме и да го почитаме. Той е отпред в тази ранглиста, а персони като Уейн Рууни и Боби Чарлтън са зад него. “

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР