Хари Кейн каза, че се наслаждава на всеки момент с

...
Хари Кейн каза, че се наслаждава на всеки момент с
Коментари Харесай

Хари Кейн е устремен към нови рекорди в Бундеслигата

Хари Кейн сподели, че се любува на всеки миг с топката. Нападателят на Байерн Мюнхен означи рекорден хеттрик при триумфа на неговия отбор над Майнц 05 с 8:1 в събота.
Капитанът на Англия стана първият състезател, отбелязал четири хеттрика в първия си сезон в Бундеслигата, като първенците понижиха разликата от водача Байер Леверкузен до седем точки.

Кейн изравни върха на Уве Зеелер за най-вече голове в дебютната си акция в Бундеслигата, като увеличи резултата си до 30 попадения девет мача преди края на сезона.



30-годишният футболист означи 36 гола за Байерн във всички шампионати този сезон.

Освен това Кейн е доста покрай възстановяване на върха на Роберт Левандовски за най-вече маркирани голове в един сезон в Бундеслигата, който полският нападател сложи, като приключи сезон 2020-21 с 41 попадения на сметката си.

„ Наслаждавам се на това възприятие, любувам се да играя всеки мач за клуба. Хората чакат да въвеждам голове и се надявам, че ще не преставам да го върша ", съобщи " острието " на Байерн.

„ Леверкузен е любимец за спечелването на лигата. Трябва да се опитаме да спечелим всички оставащи мачове ", сподели още Кейн.

Той се надява противникът за купата да загуби точки в оставащите си 10 мача в Бундеслигата.

Баварците отпаднаха от шампионата за Купата на Германия, само че не престават на четвъртфиналите на Шампионската лига.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР