Хари Кейн излезе на второ място в класацията на голмайсторите

...
Хари Кейн излезе на второ място в класацията на голмайсторите
Коментари Харесай

Кейн вече е №2 във вечната ранглиста на голмайсторите на Премиър лийг

Хари Кейн излезе на второ място в класацията на голмайсторите във Висшата лига на Англия. Нападателят на Тотнъм се разписа при успеха с 1:0 вкъщи против Кристъл Палас в събота и към този момент има 209 попадения в 317 изиграни срещи.
 Тотнъм реализира първа победа в последните си осем дуела Тотнъм реализира първа победа в последните си осем дуела
29-годишният британски национал изпревари Уейн Рууни, който е с 208 попадения в 491 дуела за Манчестър Юнайтед и Евертън. Лидер измежду реализаторите в първото равнище на британския шампионат остава Алан Шиърър с 260 гола в 441 дуела за Саутхямптън, Блякбърн и Нюкасъл.

Всичките 209 гола на Хари Кейн в елита на Англия са осъществени с екипа на Тотнъм в интервала 2011-2023 година. Висшата лига е основана през 1992 година.
 Изживейте зрелището Реал Мадрид - Манчестър Сити с Изживейте зрелището Реал Мадрид - Манчестър Сити с " Домът на почитателите "
Реализатор номер 1 в историята на британския футболен хайлайф е международният първенец от 1966 година Джими Грийвс с 357 попадения.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР