Хари Кейн е сред най-дискутираните имена във футболните среди в

...
Хари Кейн е сред най-дискутираните имена във футболните среди в
Коментари Харесай

С усет към гола…

Хари Кейн е измежду най-дискутираните имена във футболните среди в последните месеци. Голмайстор на Висшата лига за сезон 2015/16 и 2016/17, топреализаторът на Тотнъм небрежно се намърда в полезрението на европейските грандове. А мениджърът на безконечния противник – Арсенал – Арсен Венгер наскоро не скри, че съжалява за една неточност от предишното. В юношеските си години Кейн закратко е част от школата на „ топчиите “, само че бива освободен, с цел да може години по-късо да разгърне целия си разполагаем капацитет при „ шпорите “.

Нападателят не стопира да очарова и след откриването на новата акция се изстреля на върха, давайки авторитетна заявака за нов приз за най-вече маркирани голове. От началото на сезона в Премирлийг голмайсторът се е разписал осем гола в девет мача, а тимът му се намира на третото място във краткотрайното класиране, нещо за което приносът на британския национал е значителен.

Кейн оглавява голмайсторската листа, оставяйки зад себе си Серхио Агуеро (Манчестър Сити) и Ромелу Лукаку (Манчестър Юнайтед), които имат по седем попадения към този момент.

Перлата на Тотнъм се разписа по два пъти против Евертън (при успеха с 3:0), Уест Хем (при триумфа с 3:2), Хъдърсфийлд (при победтата с 4:0), Ливърпул (при триумфа с 4:1), а ние ви предлагаме да си припомните майсторските му осъществявания в следните видеа:

Голът на Кейн против Ливърпул за 1:0:



Голът на Кейн за 4:1 против Ливърпул:



Голът на Кейн за 1:0 против Хъдърсфийлд:



Голът на Кейн за 3:0 против Хъдърсфийлд:



Голът на Кейн за 1:0 против Уест Хем:



Голът на Кейн за 2:0 против Уест Хем:



Двата гола на Кейн против Евертън:

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР