Хари Кейн е под въпрос за гостуването на Тотнъм срещу

...
Хари Кейн е под въпрос за гостуването на Тотнъм срещу
Коментари Харесай

Хари Кейн е под въпрос за мача с Престън

Хари Кейн е под въпрос за гостуването на Тотнъм против Престън Норт Енд в четвъртия кръг от шампионата за купата на Футболната асоциация на Англия. Английският национал има вирусно заболяване и не се знае дали ще бъде разполагаем на мениджъра на лондончани Антонио Конте. 29-годишният Кейн изравни рекордното достижение на Джими Грийвс за 266 осъществени гола с екипа на " шпорите ". Нападателят се разписа при успеха с 1:0 при гостуването против Фулъм във Висшата лига в понеделник. 

" Имаме един проблем с Хари. Болен е и не е упражнявал доста през тази седмица. Участва в днешното ни занятие, само че не може да взимаме прибързани решения, а би трябвало да обмислим добре обстановката към него. Знаем, че Хари доста желае да играе във всеки един дуел. Щастливи сме от това, само че би трябвало и да внимаваме много ", разяснява пред медиите Кристиан Стелини, помощник-треньор на Тотнъм. 

Новото попълнение на столичани Арно Данжума може да дебютира в дуела против Престън в събота. Нападателят мина в клуба от Северен Лондон като преотстъпен от испанския Виляреал.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР