Хари Кейн е контузен и ще пропусне утрешния двубой на

...
Хари Кейн е контузен и ще пропусне утрешния двубой на
Коментари Харесай

Моуриньо притеснен за състоянието на Хари Кейн

Хари Кейн е контузен и ще пропусне утрешния дуел на Тотнъм против ЛАСК от Лига Европа. Днес нападателят не тренира с тима. Мениджърът на лондончани Жозе Моуриньо удостовери, че той е под въпрос и за дербито с Арсенал в неделя.

Ерик Ламела също е контузен, както и Винисиус и Серхио Регилон, като последните двама имат някакъв късмет да за подготвени за дуела в края на седмицата. Тоби Алдервейрелд възобнови тренировки и също може да е на линия за лондонското дерби.

Моуриньо не разкри детайлности по отношение на контузията на Кейн: " Няма да ви кажа каква е травма. Мисля, че има добър късмет за неделя. Не желая да неистина, не желая да укривам нещо по въпроса дали ще играе или не. Моето чувство е, че ще играе ".

Tottenham Hotspur head coach José Mourinho provides a full update on Spurs’ injury concerns ahead of the North London Derby against Arsenal:

" Harry, Vinicius and Sergio there is a chance for all them to play at the weekend. "
— Last Word On Spurs (@LastWordOnSpurs)
Португалецът съобщи, че Тотнъм е измежду любимците за Лига Европа, само че изрази неодобрение от включването на тимове от Шампионската лига в шампионата.

" Мисля, че сме един от факторите в борбата за Лига Европа. Сериозни тимове обаче се включват на по-късен стадий. Това е нещо, с което в никакъв случай не съм бил склонен, само че се случва. Осем тима, които не са имали триумф в Шампионската лига, вместо да си отиват у дома, идват в Лига Европа и това трансформира динамичността на шампионата ",
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР