Хари Дент, финансов автор и инвеститор, наскоро предупреди за потенциалния

...
Хари Дент, финансов автор и инвеститор, наскоро предупреди за потенциалния
Коментари Харесай

Биткойн: Хари Дент прогнозира опустошителен срив – ето кога

Хари Дент, финансов създател и вложител, неотдавна предизвести за евентуалния срив на криптовалутите и фондовия пазар.

В изявление за Дейвид Лин, Дент предвижда, че сривът ще опустоши вложилите в Биткойн и акции, само че в последна сметка ще проправи пътя на BTC да се трансформира в бъдещето на международната стопанска система.

Инвеститорът счита, че крахът евентуално ще се случи до юли и ще отрази срутва на дотком компанията Amazon в първите дни на интернет.

Въпреки това, Дент счита, че BTC ще се издигне като феникс след злополуката и ще преживее огромен взрив за десетилетия напред, трансформирайки се в стандарт за цифрова световна стопанска система.

Американецът вижда Биткойн като лидер в революцията на финансовите услуги, която се вкарва от блокчейн – технологията, която съгласно него е гражданска война на благосъстоянието.


 


Той е бичи надъхан и към Етериум , само че счита, че големият размер и известността на марката Биткойн ще подсигуряват, че тя ще остане водач на пазара.

Дент предвижда, че сривът ще се случи до юли и ще бъде доста тежък, достигайки 95%, 96% – по същия метод, по който се сринаха Amazon и дотком фирмите.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР