Харесвате ли колегите си? Или може би има някой, който

...
Харесвате ли колегите си? Или може би има някой, който
Коментари Харесай

Спадът при наемането на персонал сочи застой на пазара на труда, а не срив

Харесвате ли сътрудниците си? Или може би има някой, който ви натиска? Ако е по този начин, следва ви сложен интервал. Шансовете някой в ​​​​непосредственото ви обграждане да смени работата си понижа.

Поне това допуска скорошната търговия в Hays, PageGroup и Robert Walters. Обединеното кралство и Съединени американски щати наподобяват изключително слаби. Приходите от такси на PageGroup в Обединеното кралство са спаднали с една пета; в Съединени американски щати спадна с съвсем една четвърт. Хейс заяви за сходна наклонност, влошаваща се през декември. Забавянето се отрази на пазара за непрекъснати работни места, повече от този за краткотрайни работни места.

Такива мрачни резултати наподобява мъчно да се примирят с устойчивия пазар на труда. Безработицата в Обединеното кралство е била 4,2% през второто и третото тримесечие. Данните за заетостта в Съединени американски щати през декември бяха изненадващо мощни.

И въпреки всичко експертите по набиране на личен състав прекарват единствено парченце от времето си в запълване на новосъздадени работни места. Хлябът и маслото са...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР