Харесваме Майли Сайръс, защото е екстравагантна и не обича да

...
Харесваме Майли Сайръс, защото е екстравагантна и не обича да
Коментари Харесай

Предпочитанията на Майли към женските тела

Харесваме Майли Сайръс , тъй като е екстравагантна и не обича да се преценява с някакви правила и условия - просто е себе си.
 Майли Сайръс, секс играчките и приложението им в интериорния дизайн
Майли Сайръс и секс играчките

Едно ненадейно приложение

Въпреки това малко се изненадахме, когато разбрахме, че не си служи със секс играчките по предопределение, а ги употребява за украса. Никак обаче не ни изненадва това, че намира женските тела за доста по-секси от мъжките.

В изявление за SiriusXM изпълнителката реши да приказва намерено по тематиката за мъжките и женски тела и то без да си прехапва езика и да премълчава сякаш неуместни думи и изрази.

Та, във въпросното изявление Майли Сайръс споделя, че харесва пенисите и по-точно формата им, тъй като стоят доста като декорация на масата. А и акцентира обстоятелството, че още от древността с помощта на тях скулпторите наподобяват доста добре.

Но женското тяло като цяло за нея е по-красиво. Ето за какво сега за нея има повече смисъл в това да построява връзки с дами. И няма никакъв проблем, в случай че откри жена до себе си, тя да бъде даже по-успяла от нея.
 Майли Сайръс, Елтън Джон, “Nothing Else Matters” и идният й албум с кавъри
Майли Сайръс още веднъж приготвя изненада

Странен дует с обичан реализатор

Дори възможната ѝ бъдеща половинка да господства във връзката, тъй като съгласно Майли Сайръс в предишните ѝ взаимоотношения с мъже доста постоянно точно тя е била в преобладаваща позиция, написа Metro.co.uk.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР