Харесваме Луиза Григорова и като актриса, и като жена. А

...
Харесваме Луиза Григорова и като актриса, и като жена. А
Коментари Харесай

Как изглежда синът на Луиза и Мартин

Харесваме Луиза Григорова и като актриса, и като жена. А откогато стана майка можем единствено да прибавим, че е една от най-лъчезарните известни млади мами, които с още повече интерес следим.
 Луиза Григорова-Макариев, Мартин Макариев и раждането на първото им дете Бран
Луиза Григорова-Макариев стана майка

А бебето получи ексцентрично име

От самото начало на бременността до раждането в края на септември брачната половинка на режисьора Мартин Макариев споделяше страстите си със своите фенове в обществените мрежи.

Всички се радваха на раждането на дребния Бран, на първите му фотоси, разходките с количката, на погачата му, когато е заобиколен от цяло женско царство.

На всички тях обаче Бран е или в тил или се вижда я краче, я ръчичка и това е обяснимо, поради какъв брой мъничък е той.

Ето че пристигна време и Луиза разгласява първата фотография на порасналия си наследник от близко. " Запознайте се с Бран, най-миличкото дребосъче на света! " написа гордата майка.

" Приятно ми е, Койна ", отговори пък известната актриса Койна Русева. Публикацията незабавно беше харесана и от други звездни майки, измежду които Александра Петканова и Ралица Паскалева.
 Луиза Григорова-Макариев, първата ѝ фотография с бебето след раждането и по какъв начин се усеща младата майка
Как наподобява Луиза Григорова 10 дни след раждането

Нямахме самообладание да разберем
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР