Харесвам се гола и на 56!“. Това каза за България

...
Харесвам се гола и на 56!“. Това каза за България
Коментари Харесай

Самочувствие в излишък! Нона Йотова: Харесвам се без дрехи и на 56!

„ Харесвам се гола и на 56! “. Това сподели за „ България Днес “ актрисата Нона Йотова, която провокира стихия от мнения в обществените мрежи през последните дни със свое селфи по бански пред огледалото у дома.

 

„ Не мога да схвана обаче с какво толкоз разбуних духовете? Най-обикновено селфи. Преди Великден отново имах една такава фотография. Тя имаше доста, доста, доста лайкове. Но в този момент очевидно някои хора са решили, че новият ми фотос е суперинтересен и занимателен “, разяснява половинката на ген. Богомил Бонев пред „ България Днес “.

„ Имам право да си пущам фотоси на стената “, безапелационна е Йотова, парирайки част от подмятанията в обществените мрежи, че за жена на нейните години е неуместно да помества свои снимки съвсем по евино облекло.

„ Ако не изглеждах добре, нямаше да си направя това селфи, нали! “, демонстрира справедливо самочувствие някогашната алена депутатка. „ Който намира някакъв недостатък, да каже нещо, само че не зад тила ми “, обърна се към критикарите си пеещата актриса. Нейната преценка е, че единственият недостатък, който може да й се откри, е, че е на 56 години и все пак за нея „ възрастта не е недостатък “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР