Харесвам жени. Не ги разбирам, но ми харесват.Винаги съм мразел

...
Харесвам жени. Не ги разбирам, но ми харесват.Винаги съм мразел
Коментари Харесай

„Винаги съм мразел този проклет Джеймс Бонд

„ Харесвам дами. Не ги разбирам, само че ми харесват. " „ Винаги съм мразел този прокълнат Джеймс Бонд. Бих желал да го убия. " „ Смехът убива страха и без боязън не може да има религия. Защото без боязън от дявола няма потребност от Бог. "
Това са цитати от разнообразни изявленията, давани през годините от една от най-ярките звезди на киното, родом от Единбург, която през вчерашния ден потегли към звездите, напусна този свят на 90 години. Сър Шон Конъри, без значение дали е харесвал или не пресонажа си, ще остане в историята на международното кино с облика на Джеймс Бонд, с помощта на популярната поредност за тайния сътрудник (общо 7 кино лентата в интервала от 1962-1983 г.). 
„ Недосегаемите " му носи Оскар за най-хубав артист в поддържаща роля. Той е определен и за „ Най-великият жив шотландец “, и за „ Най-голямото живо богатство на Шотландия “, а през 1999 година феновете го афишират за „ Най-секси мъж на века “. Рицар на Кралица Елизабет Втора е от 2000-а година.
Конъри се изкачва от дебюта си като млекар и гол модел в художественото учебно заведение в Единбург до един от най-успешно осъществените артисти в света. И да, неговата история е в действителност пътят от немотията към благосъстоянието. Последните десетилетия избра да прекара със фамилията си на Бахамите, в сравнение с да се блъска с купищата нови и остарели звезди по алените килими. Починал е в съня си, заяви BBC.
Конъри не беше се появявал във филм от 2003 година, когато взе участие в „ Лигата на невероятните “. Отсъствието му беше видяно през идващите години, само че Конъри известно време мълчеше за бъдещите си проекти, което остави почитателите да се чудят дали в миналото ще се върне към актьорството. И най-после, през 2006 година той съобщи, че в действителност се е пенсионирал. Към оня миг на Конъри не му остава нищо за реализиране в Холивуд. Той към този момент е построил своето завещание. Критиците правят оценка високо решението му да се ​​оттегли, вместо да продължава да прави филми единствено за пари, както доста негови сътрудници...
Все отново една оферта го изкушава мощно и той едвам устоява на поканата на Стивън Спилбърг, който го кани на огромния екран още веднъж да е бащата на Индиана Джоунс, доктор Хенри Джоунс, от „ Индиана Джоунс и последния кръстоносен поход ". Новата продукция е „ Индиана Джоунс и Кристалния череп ". 
„ Ако нещо можеше да ме извади от пенсионерския ми живот, това щеше да е филм за Индиана Джоунс “, написа Конъри в изказване на уеб страницата си. „ Но в последна сметка пенсионерският живот е просто прекомерно занимателен. “
Към края на актьорската си кариера Конъри се възмути от филмовата промишленост като цяло. Критикуваше остро продуцентите и студията, които по негово мнение излъчват мрачни филми и пилеят огромни гении. „ Писна ми от тъпаците... все по-голямата бездна зейва сред хората, които знаят по какъв начин да вършат филми и тези, които вършат Green light филмите “, оплака се Конъри в изявление през 2005 година
Години по-късно, в изявление за Heat Vision, Конъри похвали Джордж Клуни, Стивън Содърбърг и Шон Пен като хора, които работят интензивно, с цел да създават по-креативни, висококачествени филми, вместо да изливат пари в бокс офис бомби или мързеливи, невдъхновяващи сюжети. 
Въпреки че не снима от 2003-а година, Конъри „ даде " присъщия си глас в няколко плана - през 2005 година озвучава новата версия на видеоигра по кино лентата от 1963 година „ От Русия с обич “. Изпълнителният продуцент Глен Шофийлд сподели, че Конъри се е съгласил по две аргументи: „ От Русия с обич “ е обичаният му филм за Бонд, а внуците му обичат видеоигрите. Конъри озвучава и основния воин в анимационния късометражен филм Sir Billi the Vet, от който по-късно се пръква пълнометражен игрален филм. 
През 2008 година Конъри най-сетне разгласява своята автобиография „ Да бъдеш шотландец “, написана в съдействие с Мъри Григър. Книгата споделя за личния му живот - от родната Шотландия до върха на международната кино промишленост. Дава персоналния взор на Конъри върху културата и историята на Шотландия. Автобиографията на Конъри се забавя с няколко години, тъй като първата жена на артиста десетилетия поред твърди, че е била жертва на домашно принуждение до момента в който е живяла с него. Конъри взема решение да не издава записки до момента в който не почисти достойнството си от тези несправедливи обвинявания. 
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР