Харесва ли ви идеята - да си купите обиколка на

...
Харесва ли ви идеята - да си купите обиколка на
Коментари Харесай

Круизен самолет или хотел във въздуха

Харесва ли ви концепцията - да си купите обиколка на света със аероплан? Нещо сходно предлага на клиентите хотелската верига Four Seasons. За това е направена специфична трансформация на Airbus A321neo-LR.

Самолетът е очакван за 48 пасажери, като тази година има седем маршрута, от които да избирате в разнообразни елементи на Земята. Най-дългият маршрут лишава 24 дни и включва визити на Бали, Дубай, Тадж Махал и крайната спирка в Лондон.
`Круизен

Този аероплан се назовава петзвезден хотел в небето. Първо, той има най-широката и най-висока кабина в класа. Фотьойлите са ръчно направени от висококачествена италианска кожа. Срещу всяка седалка има комфортен „ висок стол “, с цел да можете да поддържате връзка с някого лице в лице.

Като цяло тук всичко е измислено по този начин, че пасажерите да имат какво да вършат по време на полета. Има обособен салон, където могат да се организират избрани събития. Кухнята е съвършено оборудвана и е с шеф-готвач на борда. Пътниците се обслужват от пазач, хостеси и даже бордови доктор.
`Круизен

Разбира се, такива круизи костват доста пари, само че въпреки всичко са доста по-евтини от личен аероплан. Можем да кажем, че това е добър късмет милионерът да се почувства като милиардер.

Това не е първият път, в който се оферират сходни круизи, само че в този момент през 2022 година има повече направления от всеки път. Вероятно богатите са копнеели за пътешестване по време на пандемията.
`Круизен

Airbus A321neo е най-дългият член от серията на Airbus. В нормалната си трансформация салонът има 206 места. Версията 'LR' има уголемен обсег до 7400 км, което я прави подобаваща за най-дългите круизи.
`Круизен

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР