Харесах Виолета Захариева още от първите две сцени, които ми

...
Харесах Виолета Захариева още от първите две сцени, които ми
Коментари Харесай

Йоана Буковска: "Откраднат живот" ме освободи от стигмата "секссимвол"

„ Харесах Виолета Захариева още от първите две подиуми, които ми дадоха за кастинг. Разбрах, че има доста мощно деклариран темперамент, който би трябвало да изследваш. Моята огромна упоритост беше да схвана за какво тази жена е станала такава. Дълбоко в себе си бях уверена, че това е тайната защитна маска “, описа Йоана Буковска – Давидова в предването " Събуди се ". 

Актрисата от „ Откраднат живот “ добави, че е непостижимо мъчно да изиграеш човек, болен от рак. Буковска губи своята майка точно по този метод, което трансформира сюжета на сериала в персонална история. 

„ Киното е моята буря, а театърът - моя лаборатория. Виолета Захариева е еманация на това, което съм постигнала като актриса през последните 10 години и на развиването ми в театъра. Тя сподели всички останали страни в емблематичните ми функции, които са били засенчвани до този миг от повърхностното определение „ секссимвол “, което се трансформира във водеща категория. Мисля, че тя съумя да отстрани тази стигма “, добави Йоана.  

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР