Характерно за паразитите е, че създават опорни точки. Сегашната е,

...
Характерно за паразитите е, че създават опорни точки. Сегашната е,
Коментари Харесай

Георг Георгиев: Докато имаш Кирил Петков, инфлация и „Джемкорп“, няма как да говориш за законност и ред

„ Характерно за паразитите е, че основават опорни точки. Сегашната е, че ГЕРБ желае да завоюва служебно вота. Избирателите обаче споделиха, че желаят хартиени бюлетини. На последните избори спечелихме и със сегашните правила на Политическа партия. Ние обаче не имаме вяра на флашките “.

По мотив това, че виждат Демократична България като собствен сътрудник, депутатът от ГЕРБ изясни, че принадлежат към едно европейски семейство.

„ Различен е казусът с Политическа партия, тъй като там са хора, които не са състоятелни за политиката. Опитват се да орежат правата на президента, пред който преди коленичиха. Промените за ДАНС, Министерство на вътрешните работи и НСО са противоконституционни. Законопроектите за службите са несъстоятелни. Единствено от ГЕРБ сме правили същински правосъдни промени “. Това съобщи пред БТВ депутатът от ГЕРБ-СДС Георг Георгиев.

„ Докато имаш Кирил Петков, инфлация и „ Джемкорп “, няма по какъв начин да приказваш за правда и ред. Тези хора се пробват да хвърлят черно леке върху всички политически субекти, тъй като могат да виреят единствено в хаоса, който основават. Няма източени заеми. Кирил Петков не схваща по какъв начин работи Българската банка за развиване “, добави Георгиев.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР