Характерът на човек зависи не само от месеца на раждане.

...
Характерът на човек зависи не само от месеца на раждане.
Коментари Харесай

Начинът, по който сключвате ръцете си, разкрива що за човек сте

Характерът на човек зависи освен от месеца на раждане. Нашите придвижвания разкриват доста за личностните черти и мислите ни. Този тест ще разкрие нещо забавно за вас.

Експертите по езика на тялото имат вяра, че методът, по който сключвате пръстите си, приказва доста за вас. До този извод стигна нобеловият лауреат Роджър Уолкът Спери.
Според неговите проучвания държанието на човек зависи от това коя част от мозъка му, лявата или дясната, е по-активна.

Без да мислите сключете пръстите си, както ви харесва.

Левият палец от горната страна

Най-вероятно сте удобен човек. Вие сте от хората, които в никакъв случай не вземат прибързани решения. Внимателно претегляте всички плюсове и минуси. Освен това е много мъчно да ви заблудят. Имате присъщ детектор на лъжата.

Вие сте доста прочувствен и благ човек. Не умеете да лъжете, цените честността и благоприличието в хората.

Именно за това вашите другари и родственици ви ценят, постоянно се обръщат към вас за съвет. А вие подхождате доста отговорно. Но всичко това не значи, че сте доста сериозен човек. Напротив, можете да видите позитивното даже в най-мрачните моменти. Вашето особено възприятие за комизъм притегля общото внимание към вас на събития.

Вие сте емпат и усещате чувствате на другите хора. Вие се характеризирате с схващане и приемане. Приятно е да се приказва с вас, по тази причина хората са доста привлечени от вас. Освен това можете безусловно да „ четете “ хората, като че ли са книги.

Имате и ексцентрично мислене. Вие сте креативна персона с доста гении. Може да имате проблеми с точните науки, само че постоянно решавате всички проблеми вярно, само че въобще не по общоприетите способи.

Може да се наречете и романтик, който знае тъкмо по какъв начин да ухажва. Вие усещате какво и по какъв начин да го кажете.

В връзките с другите хора не криете възприятията си и говорите непосредствено за това, което ви е на сърцето.

Двата палеца дружно

Изчислявате всичко авансово, претегляте всеки собствен избор. Мерите три пъти и режете един път. Вие сте доста проницателни, тъй че не могат да ви излъжат. С вашето мислене можете да постигнете огромни висоти във всяка бизнес област.

Убедени сте, че триумфът се крие в детайлите. Вие сте перфекционист и очаквате същия виновен метод от другите. Лидерството е естествено държание за вас и постоянно се стремите да бъдете модел за подражателство. Но това не значи, че не ви е грижа за потребностите на другите хора.

Винаги се вслушвате в мненията на другите хора и се пробвате да разберете тяхната позиция, преди да стигнете до умозаключение. Вашата искреност, почтеност и откровеност от време на време могат да обезоръжат някои хора, само че тези качества в последна сметка печелят другите.

На работа постоянно изпълнявате всички задания без неточности.

В връзките и любовта е невероятно да се откри по-добър от вас, тъй като вие въобще не приемате измамата, подлостта и лицемерието.

Освен това цените прямотата в връзките и не се стеснявате да изразявате мнението си. Очаквате същото и от колегата си.

Десен палец от горната страна

Вие сте човек с висок прочувствен коефициент. Вие сте удобен човек, доста реален и уравновесен. Обмисляте всяко свое решение дълго време, преглеждате всички вероятни разновидности и по-късно се спирате на един, най-правилният.

Вашият живот би трябвало да бъде деликатно премислен и съвършено изпълнен. Понякога сте прекомерно взискателни и пристрастни. Вие сте разговорлив посланик. За няколко минути можете да убедите всеки човек в правотата си и да го накарате да промени гледната си точка.

Можете да разберете какво усеща човек, даже в случай че се пробва да скрие същинските си усеща. Тази неповторима дарба разрешава на другите да се отворят към вас.

Същата тази дарба ви оказва помощ да мислите отвън кутията и да вземате верните решения. Въпреки че, вземането на решения след прилив на усеща от време на време лишава време. Способността ви да разбирате дълбоките страсти и да им отговаряте топло притегля хората към вас.

В една връзка разбирате неизказаните усеща на колегата си. С вас той в никакъв случай няма да има проблем със задоволяването на прочувствените си потребности. Вашата половинка е доста щастлива, че ви има, тъй като сте почтен, правилен, грижлив и предан.

Характерът на човек елементарно може да бъде разгадан с помощта на този елементарен тест.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР