Характерът и съдбата на жената се определят не само от

...
Характерът и съдбата на жената се определят не само от
Коментари Харесай

В какъвто месец е родена жената, такава е съдбата ѝ

Характерът и ориста на дамата се дефинират освен от нейното образование и опитния опит. Месецът на раждане може да опише доста за една жена.
Януари
През януари се раждат най-издръжливите и упорити дами. Те нямат навика да се оплакват. Тези дами избират да вземат решение проблемите си сами - с достолепие и самостоятелност.
Не са почитатели на почистването и декорацията на къщата, само че имат готварски гений.
Февруари
Тези дами имат много сложен темперамент. Въпреки краткотрайните душевен сривове, те са известни с много високо равнище на самоконтрол.
Те не се опасяват от компликациите, постоянно взимат решения бързо и не обичат да мислят дълго време.
Добре манипулират хората. Обичат децата.

Март
Тези дами са чувствителни и уязвими. Те страдат от ниско самочувствие и се усещат нещастни. Тези дами мъчно реализират триумф поради своята невзискателност.
Природата ги е надарила със специфична деликатност и сексапил, които се харесват на мъжете.
Април
През април се раждат смели, упорити и решителни дами. Чудесно допълнение към тези качества е тяхната рационалност и прагматизъм. Тези дами се пробват по най-хубавия метод да избегнат неустойчивостта. Чувствата за тях постоянно са на второ място след разсъдъка.
Май
Тези дами се отличават с самостоятелност, придирчивост, безкомпромисност и увереност. Те простят мъчно, което постоянно е причина за раздялата им с сътрудниците.
Тези упорити дами са водачи, заради което им е по-лесно да бъдат шефове на работа, в сравнение с да си намерят брачен партньор.
Юни
Родените през юни са деликатни. Те постоянно се усещат уязвими и несигурни, само че добродушието им в никакъв случай не им разрешава да отговорят със зло на злото. Те не толерират кавги на публични места и се отличават с невероятна вътрешен глас, която им разрешава да заобикалят спорове.
Юли
Това е месецът на сдържаните и срамежливи дами. Те постоянно се тормозят и прекарват доста време в самоанализ. Те са скромни и сантиментални. Най-важните неща в живота за тях са домът и фамилията.
 ще бъдат с разрушено сърце през 2021 година
Август
През август се раждат горди и самостоятелни девойки. Въпреки тяхната добрина и достойнство, жаждата за власт мъчи съзнанието им. Те обичат вниманието. Имат голяма харизма и избират фамилни връзки. Те са почтени и благоприлични
Септември
Емоционални и темпераментни са септемврийските дами. Те се отличават с разсъдителност и здравомислие. Изключително егоистични и малко скъперници, те мъчно да се разделят с пари и заплащат задълженията си.
Те се характеризират с ревнивост, спретнати са и знаят по какъв начин да готвят добре.
Октомври
През октомври се раждат спокойни, виновни и интелигентни дами. Те са умерено практични и в това време великодушни. Те вземат всяко решение с огромно внимание. Имат добра памет.
Те се придържат към правилата и не могат да простят измяната, макар че постоянно поставят старания, с цел да спасят фамилията. Те са прелестни домакини.
Ноември
Предпазливи и егоистични са ноемврийските дами. Те са мощни персони с мощна вътрешен глас, чиито съпрузи би трябвало да одобряват обстоятелството, че мненията им постоянно се пренебрегва. Те са спестовни. Страстни и темпераментни са. Любовта им е мощна и дълбока.
Декември
През декември се раждат прочувствени дами с избухлив темперамент. Постоянство и дръзновение, самостоятелност и принципност ги характеризират. Те постоянно съумяват и преодоляват всички трудности. Тези дами са общителни, сантиментални, идеалисти и считани за положителни приятелки. Те са темпераментни и не знаят по какъв начин да пестят пари.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР