"Haпycнax "Тоника" зapaди Eвa. Tя зaвиждaшe нa глaca ми, зaeднo

...
"Haпycнax "Тоника" зapaди Eвa. Tя зaвиждaшe нa глaca ми, зaeднo
Коментари Харесай

Синът на Ева от Тоника: Мама не прави магии!

"Haпycнax "Тоника " зapaди Eвa. Tя зaвиждaшe нa глaca ми, зaeднo c Гoгo гoвopexa cpeщy мeн зaд гъpбa ми. Kaтo пийнe 100 г paкия, и cтaвa злa. Taзи жeнa e злa, тя e интpигaнткa! Haпpaви ми чepнa мaгия! Paзбoляx ce, cтaнa ми тpyднo и вeчe нe мoжex дa пpoдължaвaм. Зaтoвa нaпycнax "Toника ". Думите на естрадната легенда Ваня Костова на старта на "ВИП брат " ще отекват още дълго в къщата. Конфликтът сред двете певици, зародил се преди доста години в една от най-успешните музикални обединения у нас, се обрисува като главен сюжет в новия сезон на предаването.

Обидните думи на Ваня по адрес на тогавашната й колежка шокираха старите им сътрудници и другари. Според сина на Ева и Гого думите на Ваня са безспорна неистина. Огорчен от видяното е и основателят на групировката Стефан Диомов. "Думите на Ваня Костова са безспорна лъже, покъртен съм от чутото. Не мога да схвана тази жена какво желае от майка и по какъв начин въобще може да изрече сходни думи ", призна пред в. "България Днес " наследникът на Ева и Гого - Димитър Найденов.

Синът на Ева я изпраща до вратата на шоуто. Категоричен е, че няма предварителна информация за присъединяване на Ваня. Щом я вижда, към този момент чака провокации. Но не и толкоз мощни думи по какъв начин майка му е поръчала черна магия на колежката си. По думите му това е болна тематика за Ева. След гибелта на Гого тя претърпява извънредно тежко слуховете по какъв начин артистът си е отишъл обаян и че тегне проклинание над групировката.

"Сега Ваня приказва за черна магия върху нея. Имам чувствово, че някой от групировката прави преднамерено такива провокации ", чуди се Найденов.

Според него думите на Ваня по какъв начин е била прокудена от "Тоника " не са истина. "Не знам въобще за какво се разясняват събития, станали преди толкоз доста години. Доколкото знам, майка ми и татко ми са молили Ваня да остане в групата, само че тя е сложила доста условия и след това е отказала ", безапелационен е Найденов.

Скандалът във групировката стартира преди повече от 15 години. Фитилът подпалва Стефан Диомов, като не разрешава да се извършват негови песни. Започва същинска война сред досегашните другари и сътрудници. Ева, Гого, Ралица, Милица и Драго излизат с отворено писмо, с което зачертават основателя си от групировката. Следват обвинявания към Диомов за отклонение на средства от групировката и душевен тормоз. Някогашните другари към този момент не могат да се гледат. Резултатът е разпад на "Тоника ". Ваня Костова и Тодор Шишманов напущат групировката, Диомов патентова марката "Тоника " и това е формалният завършек на именитата група. Години по-късно около заболяването на Гого групата пробва да се събере още веднъж, само че на вятъра.

Диомов се извинява обществено и се разкайва, че не разрешава да се пеят негови песни. "Това е най-голямата ми неточност, в никакъв случай няма да си го простя. Макар през днешния ден споровете да са забравени. В прелестни връзки съм и с Ева, и с Ваня Костова ", споделя Диомов.

Днес композиторът е смутен от присъединяване на двете певици в предаването. "Много съм наскърбен от тази ненавист. Това, че са се съгласили да вземат участие, ме изненада. Не мога да скрия - много неприятна. Не трябваше да го вършат. Но всеки самичък преценя за себе си. Не са ме питали. Боли ме, че песните на "Тоника " означаваха обич, а в този момент името се свързва с ненавист ", прям е пред "България Днес " Диомов.

През последните години той и Ева неведнъж заявяваха, че са си дали прошка и не запомнили враждата.

Ева направи първата крачка към сдобряването, обявявайки в ефирен ефир, че съжалява за държанието си към Диомов. Малко по-късно двамата се срещнаха на гроба на Гого, заровиха томахавката вечно и към този момент са в естествени взаимоотношения. В едно от последните си изявленията брачната половинка на Гого твърди, че някой ден би се събрала на сцената със старите си сътрудници.

Въпреки че за Ева спорът е в предишното, Ваня Костова влезе афектирана и засегната. Двете ще бъдат изправени пред доста провокации, а мръсни секрети от златните години на "Тоника ", крити с години, ще изплуват нескрито.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР