Хапчето вече отдавна не е революция, а част от ежедневието

...
Хапчето вече отдавна не е революция, а част от ежедневието
Коментари Харесай

За мъжките противозачатъчни и женското недоволство

Хапчето към този момент от дълго време не е гражданска война, а част от всекидневието на милиони дами по целия свят. А до момента в който едни се пробват да го заменят с приложение за смарт телефон, други умиват над това по какъв начин противозачатъчното да не продължава да бъде скучен табиет единствено за дамите.

30 години след откриването на женските противозачатъчни, към този момент може да приказваме и за мъжка версия и споделена отговорност за фамилното обмисляне.

 Апликация заменя противозачатъчното хапче
Апликация заменя противозачатъчното хапче

Апликацията изготвя прецизен портрет на потребителката въз основа на характерни логаритми

Иновацията е на път да бъде публично доказана. Учени от Вашингтонския университет от няколко месеца организират изследвания и проби. В тях се включват 83-а мъже, които опитват с ново противозачатъчно хапче.

То има същото деяние като това за дамите, само че в тази ситуация редуцира съвсем до най-малко основаването в организма на мъжкия сексуален хормон тестостерон, както и на тези, виновни за сперматозоидите в семенната течност. Така тя става негодна за основаване на потомство.

 Снимка 346058

Любопитното в тази ситуация е, че при тестванията не са открити нежелани странични резултати върху мъжете . А доста дами да вземем за пример се оплакват от съмнения в тежестта при приема на противозачатъчни. При новия артикул липсват и вреди върху черния дроб.

Но не това е главната причина нежният пол да не приема това научно изобретение , което към момента е в развой на разработка. Още преди години са извършени изследвания, съгласно които дамите не са съгласни да поверяват контрола върху забременяването си на своите сътрудници .

 Снимка 346056

Причината е, че им нямат доверие и се съмняват, че ще се сещат да пият хапчетата в съответното време. Все отново, следствията от това няма да носят те. През годините учените умуваха над разновидности за мъжки противозачатъчни под формата на гелове или инжекции.

И тъкмо когато стигнаха да решението, че таблетките са най-подходящата форма , триумфът на откритието е подложен под въпрос поради настройките на дамите.

 Снимка 346057

Очаква се новото хапче да би трябвало да се приема един път, а не два пъти дневно, както е било при предходните версии. Тестовете не престават, с цел да се откри дали продължителният банкет няма да окаже въздействие върху качеството на семенната течност, написа Daily Mail.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР