Хапчетата за отслабване обхващат клас лекарства с целящи сваляне на

...
Хапчетата за отслабване обхващат клас лекарства с целящи сваляне на
Коментари Харесай

Хората, които никога не трябва да приемат хапчета за отслабване

Хапчетата за намаляване обгръщат клас медикаменти с целящи събаряне на тегло без полагане на физически старания. Много от тези медикаменти съдържат стимуланти като амфетамини и могат да провокират мощно пристрастяване.

Можете ли да станете пристрастени към хапчета за намаляване?
 Грешките, които позволяваме, когато одобряваме медикаменти и забавяме резултата им Грешките, които позволяваме, когато одобряваме медикаменти и забавяме резултата им
Наскоро лекарите обществено приказваха за най-честите неточности, които хората позволяват, когато се самолекуват или не съблюдават рекомендациите на ле...

Хапчетата за намаляване обгръщат клас медикаменти с сходна цел (обикновено загуба на тегло), само че употребяват разнообразни способи за реализиране на този резултат. Те могат да работят посредством ограничение на апетита, повишение на силата или блокиране на мазнините. Тъй като някои хапчета за намаляване съдържат амфетамини, непрекъснатата им приложимост може да докара до пристрастяване. Освен това някои хора могат да страдат от съпътстващи разстройства, като меланхолия или хранително разстройство, и да станат подвластни от резултатите на тези лекарства.

Хапчетата за намаляване могат всъщност да бъдат сортирани в три категории, избрани от техния химически състав и въздействието им върху тялото. Трите типа хапчета за намаляване включват:

Стимулант - влияе върху централната нервна система, с цел да усили силата и възприятието за благополучие. Стимулантите също могат да понижат апетита.

Потискащ апетита – резултатите са особено ориентирани към невротрансмитерите на серотонин и норепинефрин в мозъка, с цел да усилят възприятието за задоволеност и да понижат апетита.

Инхибитор на мазнини – задейства в стомашно-чревния тракт, с цел да понижи усвояването на мазнини с една трета.
 Хапчета за намаляване – 5 неща, които не знаете за тях Хапчета за намаляване – 5 неща, които не знаете за тях
Всички сме чували за хапчета за намаляване – на всички места сме бомбардирани от реклами за тях и „ невероятната “ им ефектив...

Тези медикаменти могат да бъдат съдбовни, в случай че се употребяват погрешно или се злоупотребява с тях.

Ефекти от злоупотребата с хапчета за намаляване

Като категория хапчета за намаляване, стимулантите носят висок риск от причиняване на взаимозависимост. Стимулантите, получени от амфетамин, засягат системите в нашия мозък, виновни за това да се усещаме щастливи или удовлетворени, сходно на други стимуланти като кокаина. Освен това, доста хора стават толерантни към силата, която получават от своите хапчета, и в последна сметка усилват количеството, което одобряват. Подобно държание е измежду общите характерности на пристрастяването.

Предозирането на хапчета за намаляване е сходно на предозирането с кокаин или метамфетамин и може да включва сърдечна непълнота. Това е изключително рисково за хора, които имат проблеми със сърдечносъдовата система.

Краткосрочните резултати на хапчетата за намаляване от вид стимуланти включват прилив на сила, нараснало кръвно налягане и сърдечен темп, зачервяване на кожата, виене на свят и сухота в устата. Продължителната приложимост на тези хапчета може да докара до бодърствуване, запек, хипертония, болести на сърдечните клапи и признаци на рецесия, в случай че индивидът спре да ги приема.
 Кога да ядем, с цел да отслабнем Кога да ядем, с цел да отслабнем
В опити да се управлява тежестта е значимо освен това, което ядем, само че и по кое време го вършим, настояват учени от Съединени американски щати. Върху метаболизма въздействат...

Постоянната приложимост на медикаменти за угнетяване на апетита нормално предизвиква главоболие, замаяност и редица проблеми с червата. По същия метод е известно, че инхибиторите на мазнините предизвикват неприятни петна, газове и сходни стомашно-чревни проблеми.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР