Хапчета менте за отслабване с лика на чаровната синоптичка на

...
Хапчета менте за отслабване с лика на чаровната синоптичка на
Коментари Харесай

Никол Станкулова със сериозно предупреждение 

Хапчета менте за намаляване с лика на чаровната синоптичка на NOVA Никол Станкулова плъзнаха в нета.

За измамата заяви самата тя в обществените мрежи. " Моля ви, не си купувайте измислени хапчета за намаляване с моето лице, постоянно съм била слаба, не съм пила нищо. Не знам какви отпадъци желаят да ви продадат “, написа тя.

Станкулова разгласява и изявление с нея, което тя самата споделя, че в никакъв случай не е давала по тематиката. Продуктът за намаляване съдържа бета-хидроксимаслена киселина, употребява катотерапи при Паркинсон и Алцхаймер. Според осведомени сходни артикули са доста рискови за здравето и положителното физическо положение на организма. Това не е първата корист с лицето на хубавицата, написа " Телеграф ". Още преди години друга компания още веднъж се опита да популяризира сходна отслабваща добавка с лицето на хубавицата. Въпреки всичките си предизвестия въпреки всичко измамници не престават да натрупат пари на база на подправения си артикул.

Припомняме, че сходна реклама преди време имаше и с лицето на друга известна персона. Добавка за намаляване с лицето на Десислава заля пазара у нас. Тогава тя също като Никол алармира, че в никакъв случай не е употребила сходни субстанции за сваляне на килограми.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР