Хаосът в здравеопазването бил усещане, което не отговаря на истината,

...
Хаосът в здравеопазването бил усещане, което не отговаря на истината,
Коментари Харесай

Заркова: Хаосът в здравеопазването някои го усещат, като умират на стълбищата

" Хаосът в опазването на здравето бил ”усещане, което не дава отговор на истината ”, оповестява ни отраслов зам.-министър. Само чувство. Също като корупцията.
Да не спорим. Да допълним единствено, без да разясняваме, че чувството е друго.
 Разследват случай на двама умряли след дълго очакване за банкет в Коронавирус отделението в Пловдив Разследват случай на двама умряли след дълго очакване за банкет в Коронавирус отделението в Пловдив
Двама пациенти починаха в границите на няколко часа в новосформираното поделение за COVID-19 в Клиниката по алергология на Университетска...
Хаосът в опазването на здравето някои го усещат, като. А други го усещат, като прибират пари, предопределени не за тях, а за лекарите и сестрите, стигнали края на силите си ", в обществената мрежа Facebook.
Ами корупцията? Нея някои я усещат като обедняват или банкрутират, дават рушвети или се спъват в дупките по прясно ремонтираните улици.
А други я усещат, като забогатяват приказно и властта им се сервира като баница на тепсия. Купуват си я на изборите с лесни пари - не ги броят дори - първо, тъй като корупцията им цялостни касите и второ, тъй като множеството от тях са имали тройки по математика.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР