Хаосът в нашата политическа система се дължи на разбъркването, което

...
Хаосът в нашата политическа система се дължи на разбъркването, което
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Радев не беше център за обединение нито на институции, нито на партии

Хаосът в нашата политическа система се дължи на разбъркването, което направи Радев и с това, че не беше център за обединяване и на институции, и на партии, с цел да носи отговорност за жителите. Това съобщи Десислава Атанасова от ГЕРБ, откакто партията се записва в ЦИК за президентските и парламентарните избори, оповестяват от БГНЕС.

Днес завършват номинациите за всички наши структури и за двата типа избори. Когато ги обобщим обществото ще разбере и нашата кандидат-президентска двойка и нашите листи за народни представители. Имената не са единственото значимо нещо, би трябвало да приказваме за изборния развой и за какво се стигна дотук. Как политическите партии, спечелили доверието на хората, не могат да носят отговорност и българите още веднъж са принудени да отидат на избори неразбираемо защо, добави Атанасова.

Атанасова съобщи, че значимите въпроси, които би трябвало обществото ни да задава през днешния ден са свързани със самия избирателен развой, не толкоз с претендентите. „ Вчера стана ясно, че прогнозният резултат за това какъв брой секции ще се разкрият в чужбина внезапно понижава и в страни от Европейски Съюз фрапантно по-малко секции ще бъдат разкрити. Аз не слушам тези, които ръкопляскаха на среднощното приемане на ИК в този момент да са реагирали, тези, които защитаваха точно правата на българите в чужбина. Или дали ще се броят разписките, това е от значително значение за сигурността на вота “, съобщи тя. По думите ѝ, макар поръчките за един транспарантен развой, за който директно е зает служебният министър на вътрешните работи, до този миг не се знае какво ще стане с контракта с компанията, която ще достави машини, по какъв начин софтуера ще бъде проверяван, който ще заверява въобще този програмен продукт, какви са тези цивилен контракти и т. н.

Коалиция ГЕРБ-СДС внесе в ЦИК документи за регистрация на обединението в двата идни избора – за президент и вицепрезидент и за Народно заседание. „ Внесохме всички нужни документи, както и всички нужни подписи, събрали сме 27 000 подписа “, сподели Атанасова.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР