Хаосът у дома може да ни накара да се почувстваме

...
Хаосът у дома може да ни накара да се почувстваме
Коментари Харесай

5 неща, които трябва да изхвърлим, за да се чувстваме добре вкъщи

Хаосът вкъщи може да ни накара да се почувстваме затрупани и даже безпомощни. А в случай че имаме прекалено много движимости, даже и да отделяме време всеки ден, с цел да подреждаме, чувството за хаос ще остане. Как можем да си помогнем? Просто е – като се отървем от ненужните движимости. Ето кои са нормалните обвинени:
Много и разнообразни чаши за кафе – има ги във всеки дом. Част от тях носят прочувствен спомен от пътешестване, други са ни подарък, само че станат ли прекалено много, няма долап, който да може да ги побере. Ако не желаете да ги изхвърляте, просто ги подарете, само че не ги трупайте вкъщи.
Счупени съдове – пукнати купи, чинии или чаши. Всякакви развалени съдове не би трябвало да намират място във вашия дом. Ако имате такива – изхвърлете ги на боклука.
Подправки с изминал период на валидност – кардинално е добре да не купувате доста подправки, изключително в случай че не ги употребявате доста. Ако въпреки всичко го вършиме, преглеждайте ги. Помнете всяка фалшификация има до 3 години продължителност, а някои даже могат да ви доведат вредители в дома.
 НЕ правете това, когато чистите НЕ правете това, когато чистите
Вероятно чистенето на дома е едно от най-неприятните неща, които ни се постанова да вършим в актуалния забързан живот. Не може да не сго...
Тоалетни сапуни от хотели – модата да събираш дребни шампоани, сапунчета и душ гелове от дълго време е обратно в историята. Не е нужно да събирате такива неща – те заемат ненужно място в шкафа ви в банята и се задържат там прекомерно дълго.
Стари гъби в банята – гъбите и изтривалките не би трябвало да се съхраняват прекомерно дълго. Те задържат влага и бактерии, които могат да ви навредят.
 
 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР